Hun forteller at det er 35 selskaper og om lag 60 personer som holder til i dagens prelanserte Collektivet. Halvparten er gründerselskaper, og nesten alle blir med når miljøet flytter inn i det nye næringsbygget.
– Tilbudet varierer fra prosjektkontorer til flex-plasser. Alle får tilgang til et unikt bransjemiljø som heier hverandre frem. For meg er det tydelig at tilbudet dekker et tomrom i markedet, sier Sjøstedt.
Hun forteller at det arrangeres lavterskel sosiale sammenkomster som afterwork både med og uten faglig påfyll. Når Construction City åpner i 2025 vil omfanget av kompetansedeling øke.
– Vi oppfordrer alle til å bidra inn i fellesskapet med sin kompetanse og Construction City klyngen vil ha fagarrangementer her, sier Sjøstedt.
Hun mener at det har vært nyttig å prelansere satsingen, slik at brukerne er med fra starten for å forme det beste tilbudet.
– En av tilbakemeldingene vi har fått er behovet for arealer mellom 100-200 kvadratmeter. Derfor har vi lansert Collektivet+. Enkelt forklart innebærer det at du får større arealer med flere tilganger til eksempelvis møte- og fokusrom, samt styreloungen i Construction City. Det er dette EM Prosjekt AS har inngått avtale om, sier Audrey.
– Vi ønsker en stor bredde av mennesker, kompetanse og selskaper fordi mangfold er en viktig forutsetning for innovasjon og bransjeutvikling, avslutter Audrey.
Bli med når bransjen flytter til Construction City – kom i kontakt med en rådgiver.
Les intervjuer med noen av leietakerne i Collektivet:
Neate utvikler fremtidens økonomioppfølgingsverktøy fra Collektivet
Frapont: Sosialt og faglig givende miljø i Collektivet
Tømmermester Kjetil Eriksen vil bo med de beste i Collektivet
Pangstart for Collektivet